Uw R7s Led Lampen aanpassen

By | November 24, 2016

Steeds vaker worden de buitenlampen vervangen door led lampen. Vaak gaat het hierbij om de vervanging van de huidige R7s door een R7s Led. Het is een slimme zet om uw R7s te vervangen door een van de modernere led lampen vanwege de lange levensduur en de lage energiekosten die verbonden zijn aan een led lamp. Daarnaast is een led lamp ook een stuk beter voor het milieu gezien het niet gebruik maakt van het schadelijke halogeen gas. Maar er zijn heel veel opties wanneer u zoekt naar R7s Led, deze led lampen komen namelijk in veel verschillende vormen en maten, en zijn daarnaast ook nog eens aan te passen zodra ze in uw buitenlamp zitten. Maar hoe zorgt u er nou voor dat u de juiste led lampen voor uw buitenverlichting koopt? En zodra u er één heeft, hoe zorgt u er voor dat deze de juiste instellingen heeft? Hier hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar u op kan letten.

 

R7s Led buitenlamp

De R7s Led is een grote en sterke led lamp die vooral bedoeld is voor buitengebruik. Ongeacht het wattage koopt u met een R7s Led een echte buitenlamp. U kan aan de aansluiting al zien dat hij niet bedoeld is voor normale fittingen en zal ook alleen in een buitenlamp passen.

Wilt u een dimbare R7s Led lamp? Kijk dan eerst op uw huidige buitenlamp of er een dimmer aanwezig is. Is dit niet het geval dan is het niet mogelijk om uw R7s Led te dimmen, ook al heeft u dimbare led lampen gekocht.

 

R7s Led Kleuren

De R7s Led komt in niet veel verschillende kleuren, meestal zijn ze te verkrijgen in helder wit en zacht wit. Helder wit is geschikt als u een erg fel licht wil creëren denk hierbij aan een plek waar u persoonlijk niet vaak langs komt, maar wel geschikt moet zijn voor diefstal preventie. De zacht witte variant is daarentegen meer geschikt voor gangpaden en opritten waar u zelf met de auto of fiets wel langs komt. Hierdoor geeft het wel een duidelijk signaal maar heeft u zelf minder last van verblinding zodra u hier voorbij rijdt of fietst.

Natuurlijk is het ook mogelijk een eigen kleurtje te geven aan uw R7s Led buitenlamp. Echter kan u dit niet via de led lampen zelf doen. Het is wel mogelijk om de glasplaat die voor uw led lampen zit te kleuren, hierdoor kan u bijvoorbeeld het effect van een rode of groene R7s Led creëren.

https://www.leds-depot.be/