Saloncolombiagrupoargos
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met spoed een grootformaat printer bestellen!

Mijn eigen drukkerij had met spoed een nieuwe grootformaat printer nodig om een bepaalde opdracht op tijd af te hebben. We hadden namelijk een erg grote klant binnengehaald met een opdracht die op een grootformaat gedrukt en gecontroleerd moest worden. Maar toen we bezig waren met deze opdracht is onze printer stuk gegaan. Dat was echt een rampzalige timing, omdat we onze grootste opdracht ooit binnen een paar dagen klaar moeten hebben. Dus gingen ze snel zoeken naar een vervanger.

Onze grootformaat printer is essentieel voor het bedrijf

Zonder een grootformaat printer konden we vele opdrachten van onze klanten niet uitvoeren en dan ook net niet van onze grootste klant. Een collega kwam met het idee om bij een ander bedrijf het document te gaan drukken, maar toen we naar de kosten daarvan keken zagen we meteen dat als we dat zouden doen, we winst zouden verliezen. Dus dat werd hem niet. Gelukkig bestaat het internet en daar konden we snel iets vinden. Daar kwamen we namelijk op de website van Repromat terecht. Ze hadden een breed assortiment met allerlei verschillende soorten machines die later voor ons bedrijf van pas zouden komen. Maar daar kwamen we nu niet voor.

Gered dankzij Repromat

In het assortiment van Repromat zagen we ook de perfecte printer die wij zochten. Het was precies dezelfde printer die wij eerst ook hadden alleen dan een vernieuwd en beter model. Dus we wisten zeker dat dat hem werd. Gelukkig konden we bij Repromat een spoedbestelling plaatsen zodat deze meteen een paar dagen later zou aankomen. Dit was ook het geval en ze hebben zelfs bij de levering de machine voor ons goed ingesteld op programma’s en geïnstalleerd, waardoor meteen aan het werk konden met de printer. Zonder de hulp van Repromat hadden we nu een groot probleem.

Contact

Wilt u meer weten over het brede en diepe assortiment van Repromat? Of wilt u meer weten over de extra services die zij aanbieden? Bekijk dan gerust eens de website van Repromat om daar al uw informatie te vinden die u zoekt. Zij helpen u graag verder.

Grootformaat printer kopen? Bekijk de website.

Related Posts

Discover what type of 4-stroke motor oil is the best suited for your application

Geslaagd voor onze schuifpuien

Auto met trekhaak huren