Saloncolombiagrupoargos
Image default
Business / Transportation and Logistics

Makelaar Veenendaal

Voor de verkoop van ons huis hebben we gekozen voor een makelaar uit Veenendaal. We wonen hier al tientallen jaren en we willen hier ook niet meer weg. Mijn vrouw en ik hebben steeds meer behoefte aan zorg vanwege onze leeftijd. Het is daarom niet meer verantwoord om zelfstandig te blijven wonen. We hebben het zo lang mogelijk proberen uit te stellen maar we beseffen zelf ook dat het beter is om te verhuizen. We zullen permanent in een zorginstelling gaan wonen. We hebben dit besluit weloverwogen genomen, in overleg met de kinderen en de huisarts. We zagen ook dat het voor onze kinderen zelf ook te zwaar werd om voor ons te zorgen. Zij hebben immers ook een gezin, dat alle aandacht verdient. We hebben bewust gekozen voor een makelaar uit Veenendaal. Zonnenberg Makelaardij staat hier in de omgeving bekend als een betrouwbare makelaar met een goed netwerk. We hebben het geluk dat het een ideaal moment is om een huis te verkopen. De vraag op de huizenmarkt is enorm we kunnen er een ontzettend goede prijs voor krijgen. We hebben een paar eisen gesteld aan de makelaar. Bij voorkeur moet het huis worden verkocht aan een gezin met kinderen. Tevens willen we zo min mogelijk omkijk hebben naar de verkoop van het huis. We zijn al behoorlijk op leeftijd en we willen alles soepel laten verlopen. Het is aan de makelaar om hiervoor zorg te dragen. Deze makelaar uit Veenendaal heeft onze boodschap goed begrepen.

Zonnenberg makelaar Veenendaal

De makelaar uit Veenendaal heeft alles tot in de puntjes geregeld voor ons. Wat ik zeer op prijs stelde is dat men een gratis waardebepaling heeft laten doen. Daarbij verliep het contact uitermate prettig en alles behalve dwingend. We begrijpen dat een makelaar ook zijn geld moet verdienen. Deze makelaar uit Veenendaal ging uiterst pragmatisch en respectvol te werk. Na enkele maanden was er een geïnteresseerd stel met kinderen die meteen verliefd waren op het huis. Ze boden een uitstekende prijs. Daarna was alles zeer snel geregeld.

Prettige samenwerking

De makelaar uit Veenendaal heeft ons uitstekend geholpen bij het gehele traject. We hebben er eigenlijk geen omkijken naar gehad. Wanneer je op zoek gaat naar een makelaar in Veenendaal, neem dan eens contact op met Zonnenberg Makelaardij.