Maak uw barbecue bijzonder met luxe vlees zoals steak

By | June 2, 2017

In vrijwel alle culturen kan men een heerlijk stuk steak wel waarderen. Om deze reden is het ook wel te stellen dat steak de meest populaire soort vlees is op deze wereld. Steak is echter niet altijd hetzelfde: er bestaan allerlei verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. U kunt al deze heerlijke soorten steak bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Een uitgebreid BBQ pakket is het begin van een geslaagd feestje

Elke dag is reden voor een feestje. Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan wilt u uw gasten natuurlijk ook trakteren op een heerlijke maaltijd. Het is in dit geval zeker aan te bevelen om een barbecue te houden. U kunt hiervoor heel eenvoudig een BBQ pakket met heerlijke vleessoorten zoals Angus vlees bestellen. Vrijwel iedereen vindt barbecueën leuk en lekker. U zult er uw gasten dus zeker blij mee maken. U krijgt de kans om zelf het ideale BBQ pakket samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor spareribs, steak, burgers, worsten of braadstukken. Zorgt dat u het lekkerste en meest kwalitatieve vlees kiest, bijvoorbeeld een steak van Angus vlees, Iberico vlees of Nieuw-Zeelands lamsvlees. Als u dit serveert met wat frisse salades en andere lekkere hapjes, zal iedereen weer tevreden het feestje verlaten.  

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

Het is weer zover: de zomer komt eraan. Zodra het een dagje mooi weer is ziet u overal in Nederland spontaan de barbecues weer tevoorschijn komen. Dat is ook niet gek, want tijdens een barbecue kunt u heerlijk genieten van het lekkerste vlees én een avond gezellig samen zijn met vrienden en familie. Dan is een BBQ pakket zeker iets voor u! U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!