Saloncolombiagrupoargos
Image default
Business / Transportation and Logistics

CC de Heuvelrug

CC de Heuvelrug is een Walhalla voor de kampeerliefhebber. CC de Heuvelrug heeft werkelijk voor ieder wat wils en het aanbod is ongekend. Kamperen is voor mij en mijn man onze grootste passie. We doen het al vele jaren ondertussen. Afgelopen zomer zijn we allebei met pensioen gegaan. Voordat we met pensioen gingen, verbleven we zo om het weekend op verschillende campings in Nederland en Frankrijk. Onze caravan is daarbij onze trouwe metgezel, die ons zeer dierbaar is. Aangezien we beide nog in een goede gezondheid verkeren, zijn we vastbesloten om de komende jaren veel vaker en ook veel langer op pad te gaan met de caravan. We denken dan vooral meer in het zuiden van Europa te zullen zijn. Vooral in het najaar, wanneer het in Nederland wat aan de frisse kant begint te worden, is het weer in Spanje daarentegen zeer aangenaam, en uitermate geschikt om te gaan kamperen. Het werd alleen wel een keer tijd voor een andere en grotere caravan. Bij CC de Heuvelrug hebben we niet lang hoeven zoeken totdat we vonden wat we nodig hadden. Naast caravans heeft dit bedrijf nog veel meer te bieden. CC de Heuvelrug heeft in feite alles op het gebied van kamperen. Kortom, een caravan Veenendaal? CC de Heuvelrug!

CC de Heuvelrug Walhalla voor de kampeerliefhebber

CC de Heuvelrug is een Walhalla voor de kampeerliefhebber, en er gaat een wereld voor je open. De caravan die wij hadden was inderdaad toe aan vervanging. Ook vanwege onze leeftijd,is er wat meer behoefte ontstaan aan luxe en comfort. Bij CC de Heuvelrug vind je deze luxe en comfort, zonder dat de essentie van het kamperen verloren gaat. Een keer langsgaan is ook enorm de moeite waard.

Webshop

Naast langsgaan kun je online ook bijna alles zien en regelen. De website van CC de Heuvelrug geeft een goed beeld van hetgeen men zoal in huis heeft. Wanneer je vragen hebt, dan vind je vind je op de site de nodige contactgegevens. Je kan er ook een online contactformulier invullen, waarna er z.s.m. contact wordt opgenomen.

Related Posts

De zaken op orde

Kartonnen dozen, om van te genieten

Geslaagd voor onze schuifpuien