Saloncolombiagrupoargos
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent helpt u bij het bouwen van uw eigen tandartspraktijk

Als u uw eigen tandartspraktijk wilt beginnen, zijn de professionals van All Dent zeker aan te bevelen. Klik hier voor praktijkinrichting bij All Dent. Want er komt veel bij kijken bij het ontwerpen, bouwen én inrichten van uw eigen tandartspraktijk.  Zij weten als geen ander waar zoal over nagedacht moet worden bij de realisatie van uw praktijk? Als uw portemonnee het toelaat, heeft u als tandarts ook de mogelijkheid om het gebouw waarin uw praktijk moet worden ondergebracht opnieuw op te bouwen. Dan moet u zich ervan bewust zijn dat u al het materiaal en ook de uitrusting, zoals het meubilair, zelf moet aanschaffen. Nieuwbouwers moeten de locatie zorgvuldig overwegen. Hoe is de aanbodsituatie in het voorzieningsgebied? Hoe zit het met de financiering van de bouw?

All Dent zorgt voor uw ideale praktijk

All Dent denkt met u mee. Dankzij uitgebreide kennis en ervaring sinds 2002 zorgt All Dent ervoor dat uw praktijk ideaal is. Voor u, uw medewerkers maar ook voor uw patiënten.

Onafhankelijke tandarts – de voordelen in een oogopslag

Hieronder enkele doorslaggevende voordelen van het bezitten van een eigen tandartspraktijk. Als eigenaar van een tandartspraktijk wordt u ook de manager van uw eigen tandartspraktijk. U heeft dan bijvoorbeeld beslissingsbevoegdheid over welke medewerkers u inhuurt en welke banen u aanbiedt. In uw eigen praktijk heeft u de mogelijkheid om vrij en zelfbepaald te handelen, wat voor velen een groot voordeel is. U heeft een hoge mate van flexibiliteit omdat u de werktijden kunt bepalen. Het saldo van de rekening wordt in de praktijk bepaald door eigen beslissingen. (Hoeveel patiënten behandel ik? of: Welke extra diensten bied ik tegen betaling aan?) In de praktijk kunt u ook zelfstandig specifieke behandelprioriteiten stellen, die u dan specifiek bij de zorgverzekeraars in rekening brengt. Als u als zelfstandige werkt in uw eigen praktijk, heeft u de kans om uw eigen inkomenssituatie te bepalen.

Conclusie – Met zakelijke knowhow in uw eigen tandartspraktijk

Degenen die goed voorbereid zijn op de stap naar zelfstandig ondernemerschap met een eigen tandartspraktijk hebben de mogelijkheid om hun eigen salaris te bepalen. De voorwaarden hiervoor zijn natuurlijk een tandartsdiploma en de tijd die als assistent-arts wordt doorgebracht. Degenen die in deze tijd al de nodige aanvullende zakelijke kennis opdoen, hebben een goede kans om succesvol te zijn met hun eigen tandartspraktijk.

 

Related Posts

Een website laten bouwen voor meer leads

Auto met trekhaak huren

Snel en effectief verhuizen bij verhuisbedrijf Haarlem